Мобілізація у росії 2022: мережа вибухнула мемами після указу путіна (фото)

 

 

 

 

Дізнавайтеся, як українці сприйняли новину про часткову мобілізацію в росії.

РФ оголосила часткову мобілізацію, багато росіян у паніці
рф оголосила часткову мобілізацію, багато росіян у паніці

Указ путіна про часткову мобілізацію в росії сьогодні не обговорює в Україні хіба що ледачий. Соцмережі буквально заполонили меми і жарти з приводу рішення “бункерного діда”.

УНІАН зібрав найсмішніші фотожаби, картинки і просто пости про оголошену путіним мобілізацію, або “могилізацію”, як її вже назвали в інтернеті.

Отже, маса мемів в інтернеті про те, що нам, українцям, вже і так ніде дівати трупи окупантів, які прийшли з війною проти нашої країни. Тут і жарти про могилізацію, і про звернення до міністра агрополітики:

false
false
false
Букви

Чималий пласт жартів з приводу мобілізації стосується і реакції росіян на отримання повісток. Хтось жартує, що “мобілізація” – це роздача телефонів.

false
false
false
false
false

Частина жартів, звичайно, про сміттєві пакети, які тепер доведеться приготувати українцям. А їх потрібно приготувати чимало – 300 тисяч – стільки ж, скільки і будуть мобілізувати росіян.

false
false

Не змогли українці обійти увагою і гугл-тренди. Так, сьогодні несподівано в топ запитів у росії злетіло питання “Як зламати руку?” (зрозуміло, щоб відкосити від мобілізації):

false
false

Деякі користувачі мережі жартують на тему запланованих акцій протесту в росії проти мобілізації. Вони впевнені, що громадяни рф злякаються поліцейських з кийками:

false

І куди ж без жартів про “Ладу” для рідних ліквідованого в Україні путінського вояки:

false

І наостанок мем, що став класикою “Вообще не хочу уезжать…”:

false

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь