Замовити одяг на американському сайті

 

 

 

 

Багато хто мріє одягатись не лише стильно, а й якісно, щоб не доводилося купувати нові речі дуже часто. Найкращою вважається брендова продукція, саме вона розрахована на довготривале використання. В Україні товари від відомих виробників часто продаються в обмеженому асортименті й коштують дуже дорого. Найвигідніший та найпростіший варіант – купувати одяг і взуття на американських сайтах.

У США багато онлайн-гіпермаркетів, де пропонується дуже широкий асортимент різноманітної продукції. Саме там можна придбати одяг, взуття й аксесуари для всієї родини. Замовляти самостійно й напряму виходить не завжди, бо майже всі інтернет-магазини не доставляють в Україну. Отримати всі покупки зручно й без проблем допоможе EasyXpress.

Чому варто купувати в магазинах США

Список гіпермаркетів, де можна придбати одяг, у тому числі від відомих брендів, дуже великий. В інтернет-магазинах можна купити як святкове вбрання, так і спортивні костюми, речі в повсякденному чи діловому стилі. Американські сайти одягу мають дуже зручні й зрозумілі інтерфейси. Розібратися з процесом покупки неважко, навіть якщо не дуже добре володіти англійською.

Магазини США мають безліч переваг:

  • широкий асортимент. Він дуже різноманітний, тому покупцеві доступний широкий вибір речей. Кожен виробник має лінійку розмірів, у тому числі нестандартних, які важко знайти в Україні. На будь-якому сайті нескладно зібрати базовий гардероб;
  • доступні ціни. Брендові речі в США продаються у кілька разів дешевше, ніж в українських магазинах. Більш того, часто пропонуються цікаві знижки, проводиться розпродаж. Буває, що одяг від відомих виробників коштує на 50–60 % нижче, ніж на офіційному сайті;
  • можливість придбати речі з останніх колекцій. Саме в гіпермаркетах США вони з’являються першими. До України завозять не усі модні зразки. Тому купувати в Америці – значить, завжди одягатися згідно з останніми трендами.

Є сайти, які користуються найбільшою популярністю. Наприклад, останнім часом актуальною є доставка з 6pm. Це великий онлайн-гіпермаркет одягу, де можна придбати також взуття й аксесуари відомих брендів. Особливість магазину в тому, що щодня, рівно о 6 вечора, він робить багато цікавих знижок на продукцію. Звідси й назва інтернет-майданчика. Якщо встигнути, то є можливість придбати топові речі за дуже низькими цінами.

Доставка будь-яких замовлень із США буде зручною завдяки EasyXpress. Компанія отримує посилку від продавця до покупця на власний склад в Америці, а далі пересилає її до України. Отримати покупку можна самовивозом у Києві або через «Нову пошту». Доставка здійснюється авіатранспортом або кораблем в залежності від габаритів відправлення.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь