Ніжинські комунальники вже готуються до боротьби з ожеледицею

 

 

 

 

Осінь починає поступово здавати свої позиції. Вже вночі та вранці можна спостерігати зниження температури до мінусових позначок, а за попередніми прогнозами синоптиків вже існує ймовірність випадіння опадів у вигляді снігу.

Як відомо, зима славиться не тільки своїми морозами, а й рясними снігопадами та ожеледицею.

Сьогодні зранку працівниками комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства” на площі ім. І. Франка було розміщено спеціальні ємності жовтого кольору для збереження та подальшого використання суміші проти ожеледиці біля пішохідних переходів. Ці ємності були закуплені підприємством ще в 2019 році за власні кошти та надійно слугували для потреб боротьби з ожеледицею.

Суміш, що в них зберігається буде використовуватись для швидкого посипання прибиральниками міста пішохідних переходів на випадок ожеледиці та підтримання у належному стані зупинок громадського автотранспорту.

Естетика повинна бути у всьому – саме такої думки притримується комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства». Такі ємності – це приклад європейського цивілізованого міста. Погодьтесь, і вигляд естетичний, та й сама суміш не лежатиме купками на тротуарах, та не розсовуватиметься.

Шановні ніжинці, просимо з повагою ставитись до нелегкої праці комунальників і не псувати контейнери та інше комунальне майно.

КП ВУКГ

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь