Юні ніжинські спортсмени сьогодні демонстрували жагу до перемоги. Фото

 

 

 

 

Вже маємо результати «Закритого турніру з боксу серед дітей 2010-2016 р. н.»,який приходив сьогодні, 12.11.2022 року, в Ніжині!

Участь у змаганнях брали майже 30 юних спортсменів, які тільки починають свій боксерський шлях. Це перший турнір з початку повномасштабного вторгнення на територію України!

Всі боксери показали гарні навички та жагу до перемоги. Вітаємо Андрусенка Владислава, який отримав кубок як Кращий боксер турніру та Фільчакова Дмитра, який був нагороджений за Волю до перемоги!

Злогоджена, дружня атмосфера, спортивний азарт, зустрічі з друзями, перемоги та новий досвід- такий настрій панував сьогодні на турнірі!

Велика подяка міській владі Oleksandr Kodola, відділу з питань фізичної культури і спорту Павло Глушко, Федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини Олександр Шалай та Ніжинській КДЮСШ за підтримку та допомогу в організації спортивного свята для дітей! Подяка тренеру КДЮСШ Євгеній Саєнко за талановитих боксерів! Батькам низький уклін за довіру 🙏 Нашим захисникам і захисницям велика вдячність, за можливість проводити такі заходи!

Скорішої перемоги, Слава Україні 🇺🇦

Кдюсш Ніжин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь