PlayStation 5: чому варто обрати саме цю ігрову приставку

Поціновувачам комп’ютерних ігор не варто зайвий раз презентувати таку відому ігрову приставку, як PlayStation. Справжні ігромани мріють про такий пристрій, адже він дозволяє насолодитись ігровим процесом по максимуму. Крім того, консоль здатна порадувати й безліччю іншими цікавими й потрібними функціями, що в декотрих випадках ставить її на одному рівні з ноутбуками чи стаціонарними ПК.

Отож, чому playstation – це ідеальний варіант для тих, хто любить грати? Які ключові особливості консолі? Розглянемо ці питання на прикладі останньої, п’ятої моделі.

Топова продуктивність

Консоль працює на базі восьмиядерного процесора AMD Ryzen Zen 2 з частотою 3.5 Ггц. Це першокласний чипсет, який у зв’язці з графічним чипом AMD Radeon RDNA 2 та 16 Гбайт ОЗУ гарантує максимальну продуктивність, реалістичну графіку та загалом стабільну роботу гри будь-якої складності.

Місця на накопичувачі хоч відбавляй

Плейстейшн 5 отримав SDD-накопичувач на цілих 825 Гбайт з просто феноменальною швидкістю – 5,5 Гб/с. Можна запросто зберігати чималу кількість ігор та інших потрібних файлів, встановлювати додатки, не переймаючись тим, а чи поміститься все це на пристрій.

Максимальна реалістичність

Графіка реалізована на найвищому рівні. Відтак ігри виглядають дуже ефектно, а текстури у роздільності екрану досягають позначки у 8К. Простими словами – гравець зможе поринути в захоплюючий світ гри та буде приємно здивований максимально чіткою графікою та високою деталізацією.

Контролер, який не хочеться відпускати з рук

PlayStation 5 має бездротовий контролер, який отримав різноманітні «фішки». Зокрема це:

  • Вбудований мікрофон;
  • Адаптивні динамічці тригери;
  • Тактильна віддача з максимальною реалістичністю.

Крім того, варто відзначити відмінну автономність контролера, що дозволяє неймовірно довго насолоджуватись ігровим процесом.

Вбудована камера

Консоль також отримав HD-камеру, яку досвідчені геймери можуть використати для своїх стрімів. При цьому фотомодуль відтворює дуже чітке зображення, що є важливим моментом під час транслацій.

Пульт в комплекті

Окрім проходження популярних ігор, консоль PlayStation можна також використовувати і для інших розваг, наприклад, перегляду фільмів чи потокових відеозаписів. А керувати усім цим контентом можна з допомогою пульта ДУ, яким комплектується ігровий пристрій.

А ще консоль має прогресивний дизайн, а тому стане справжньою окрасою вашого помешкання та завжди привертатиме увагу ваших гостей, які залюбки погодяться пограти з вами в футбол чи будь-яку іншу гру з вашої колекції.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь