Навіки 27: завтра в Бобровиці попрощаються зі стрільцем-снайпером…

 

 

 

 

Як тяжко сприймається звістка про загибель Героя… Як закипає в серці лють на ворогів! Знову в жалобі місто Бобровиця, Ніжинського району. У боротьбі за мирне небо над Україною перестало битися серце Віктора Овчиннікова…

Повідомляє Нежатин.

Дружина загиблого воїна, Елена Бурзак, ділиться своїм горем:

“Шановні бобровичани! Всі знали мого чоловіка, Віктора Овчиннікова, як оптимістичну, добру, чуйну життєрадісну і комунікабельну людину!

Але не дивлячись на свою доброту він прагнув знижувати ворогів які посягнули на нашу землю тому став стрільцем-снайпером і пішов в самий розпал війни воювати біля міста Бахмут, там він потрапив під ворожий обстріл.

Коли прийшла звістка що Вітя зник безвісти мені всі говорили ” не переживай, він живий , він вийде на зв’язок, він такий живчик що вибереться”... Але вищі сили розпорядились інакше, війна забрала його життя… Йому було лише 27 років…

Ми всі й досі відмовляємось вірити що його більше немає з нами… В мене серце розривається… Але я прошу щоб ви провели Віктора в останню путь до кращого світу і вшанували його пам’ять.

Завтра 8.01.22 в 9 годин буде живий коридор приблизно від площі міста до військомату, а приблизно з 12.45 годин будемо їхати і йти від військомату до Якушкового кладовища. Хто хоче, можете йти відразу до кладовища тільки я не знаю на скільки годин… В мене ще таке прохання , хто зможе зняти на відео як Віктора везтимуть живим коридором, щоб я потім пізніше змогла показати нашим дітям що їхнього батька достойно провели як героя!!! ( Діти не будуть присутні і на похороні теж) Дякую всім за підтримку і допомогу!!!”.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь