Битою по голові жінку-лікаря: справа потребує максимального розголосу!

 

 

 

 

19 січня Ніжин сколихнула шокуюча новина: напередодні лікарці місцевого пологового будинку невідомий чоловік наніс серйозні травми по голові. Це були удари битою, як стверджують в Національній поліції.

Повідомляє Нежатин.

Постраждала – Олена Лебідь, медичний директор Ніжинського пологового будинку.

Жорстокість вражає.

Бити беззахисну жінку, в такий спосіб?! Лікарку, яка допомогає з’явитися на світ бажаній малечі, професіоналу, якому вдячні за збережене здоров’я безліч жінок?!..

Редакція нашого видання звернулася за коментарем до генерального директора Ніжинського пологового будинку Валерія Якуби.

Валерій Михайлович розповів: “Зі слів Олени Олександрівни, це сталося 18 січня близько 19:00. Олена поверталася додому з роботи. Зазвичай, вона часто йде з роботи пізно, бо тут справ вистачає… Підішла до під’їзду, аж тут невідомий чоловік ззаду наніс їй битою 6 ударів по голові! Жінка впала й втратила свідомість. Хто був цей зловмисник – невідомо, єдине, що встигла розгледіти Олена, це що в нього був капюшон на голові”.

“Обуренню немає меж, – наголошує Валерій Михайлович, – це не схоже на пограбування, бо сумку нападник не взяв.

Ця справа потребує максимального розголосу! Напали на самотню жінку, яка одна виховує дитину! На медика, яка рятує життя! Чого чекати далі?! Не можна отак просто залишити цю справу без покарання!”.

Нині Олена Лебідь перебуває в травматологічному відділенні міськлікарні. Генеральний директор Олександр Костирко охарактеризував стан здоров’я жінки як стабільний, без погіршення.

Страшно і в голові не вкладається, коли існує загроза життю і здоров’ю людини в рідному місті, та ще й лікарю.

У поліції зазначили, що за даним фактом відкрито кримінане провадження, відомості внесено до ЄРДР за ч. 1 ст 125 Кк України. Триває досудове розслідування.

Дуже хотілося б, щоб цей серйозний прецедент якнайшвидше розслідували і винного покарали, адже такому дикому свавіллю не може бути місця в цивілізованому світі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь