Червоний рівень небезпеки: на Ніжинщині припинено рух переправою

 

 

 

 

Департамент з питань цивільного захисту та обронної роботи Чернігівської ОДА попереджає про небезпечні гідрологічні явища на території області у зв`язку з підвищенням рівня води у річках.

Зокрема 23-26 січня на ділянці р. Дніпра в межах Чернігівського району утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами вздовж річки та затоплення житлових будинків ряду сіл у Чернігівського району (ІІІ рівень небезпеки – червоний).

Також на ділянці Десни Новгород-Сіверський – Макошине триватиме поступове підвищення рівнів води на 2-8 см за добу, збільшення затоплення заплави та порушення транспортного сполучення з населеними пунктами вздовж Десни; на притоці Десни р. Снов утримуватиметься перевищення небезпечної відмітки переливу води через автодорогу місцевого значення у Корюківському районі Чернігівської області (ІІ рівень небезпеки – помаранчевий).

Крім того на Ніжинщині через підйом рівня води тимчасово припинено рух транспортних засобів тимчасовою переправою (р. Сейм) на автодорозі М 02 Кіпті-Глухів-Бачівськ біля м. Батурин. Рух транспорту до 8 населених пунктів Ніжинського району здійснюється зі сторони Сумської області.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь