Як створити монобрендовий образ PUMA

 

 

 

 

Коли йдеться про створення монобрендового образу, PUMA є популярним вибором завдяки поєднанню кольорів, текстур і ліній. Але як створити образ Пума в INTERTOP? Читайте далі, щоб дізнатися! 

Спортивний комплект PUMA для фітнесу та силових тренувань 

PUMA – легендарний бренд, який використовує новітні технології для створення колекцій екіпіровки як для професійних спортсменів, так і для любителів. Ось деякі з технологій, які допомагають спортсменам ефективно тренуватися і перемагати: 

  • COOLadapt: Цей нейлон і мікропористий матеріал створює охолоджувальний ефект у футболках, шортах, легінсах і бюстгальтерах;
  • DryCell: ця технологія забезпечує миттєве відведення поту від шкіри та допомагає запобігти неприємним запахам і переохолодженню після інтенсивного тренування;
  • PROFOAM: Ця технологія забезпечує оптимальну амортизацію стопи під час розтяжки, бігу, кросфіту і зумби;
  • NITRO: Ця ультралегка підошва зі спіненого матеріалу зносостійка, забезпечує захист від механічних пошкоджень і першокласну амортизацію. 

В Intertop ви знайдете широкий вибір продукції PUMA, від взуття та одягу до аксесуарів, з докладним описом. 

Монобрендовий образ PUMA для прогулянок і подорожей 

PUMA – чудовий вибір одягу для подорожей і відпочинку. Їдете ви машиною, летите літаком, вирушаєте на прогулянку містом або на закупи до мегамолу – у PUMA знайдеться для вас ідеальний одяг. 

Повсякденна колекція PUMA 2023 включає в себе: 

  • оверсайз, рукави з широкою проймою і трансформери; 
  • еластичні тканини з “ефектом пам’яті”;
  • високий комір-стійка і просторий капюшон;
  • пастельні відтінки рожевого, жовтого і блакитного кольорів;
  • контрастне поєднання фіолетового і помаранчевого з відтінками сталевого, антрацитового і кремового кольорів. 

Сезонна колекція PUMA включає все необхідне для створення ідеального образу, від футболок і легінсів до кросівок і курток. Ви також можете знайти колаборації PUMA з відомими американськими та європейськими брендами, в яких креативний дизайн поєднується зі спортивними технологіями. 

Створіть свій монобрендовий образ PUMA за допомогою Intertop 

Інтертоп – ідеальне місце для створення монобрендового образу PUMA. Широкий вибір продукції PUMA дозволить вам знайти все необхідне для створення ідеального образу. Тож навіщо чекати? Завітайте на intertop.ua сьогодні та створіть свій образ PUMA! 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь