Монобрендовий магазин лісової і садової техніки STIHL «ЛІС та САД» уже працює в Ніжині

Із настанням весни в Ніжині гостинно відкрив свої двері монобрендовий магазин лісової і садової техніки STIHL «ЛІС та САД» – єдиний такий на все місто. Магазин представляє клієнтам виключно оригінальну продукцію та є авторизованим дилером компанії STIHL. Для нашого міста це свіжа новинка, адже, крім того що це вперше для Ніжина, покупців вразить надзвичайно широкий асортимент товарів. А ще – приємні ціни і гарантований вибір надійного помічника для господарських робіт.

«Наша мета – зробити часом непросту роботу людей у саду та лісі більш ефективною, простою та безпечною, наскільки це можливо, – стверджує команда фахівців магазину. – Саме тому ми пропонуємо виключно надійну техніку від перевіреного постачальника».

Бренд STIHL завоював репутацію одного з провідних виробників садової та лісової техніки, а також обладнання для будівництва, яке високо цінують професіонали по всьому світу, завдяки таким перевагам:

німецька якість;

ергономічність;

безпека;

надійність.

У асортименті ніжинського магазину лісової і садової техніки STIHL «ЛІС та САД» представлена найзатребуваніша техніка та інструменти найпопулярнішої німецької марки, а саме:

бензо та електропили;

мотокоси, кущорізи, тримери;

бензорізи та бензопили для бетону;

мийки високого тиску, пилососи;

мотобури та шнеки;

а також всі необхідні запчастини і розвідні матеріли, напилки, мастила, фільтра, ланцюги, шини, косильна струна, головки, пінники, шампуні для авто, захисний одяг, запчастини та багато іншого.

Крім заявлених товарів, у магазині можна отримати ряд послуг стосовно техніки: гарантійне обслуговування, сезонне налаштування, діагностування несправностей, інше.

Завітайте і ви до монобрендового магазину лісової і садової техніки STIHL «ЛІС та САД», що у Ніжині,

або проконсультуйтесь у фахівців за телефоном 095 822 10 86 чи 063 678 04 27, і Вам гарантовано допоможуть обрати потрібний товар для професійної роботи в саду чи лісовому господарстві.

І робота буде в радість!

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь