У Носівці чоловік провалився під кригу й ледве не потонув

 

 

 

 

Упродовж минулого тижня (з 27.02 по 06.03.2023) вогнеборцями Чернігівщини ліквідовано 32 пожежі, з яких 24 у житловому секторі громадян, 2 на об’єктах, 4 в природних екологічних системах та 2 інші. Під час гасіння вогнеборцями врятовано 1 особу.

Разом з тим, внаслідок дії небезпечних факторів вогню загинуло 3 людини, трагічні випадки мали місце у с. Вершинова Муравійка Куликівської територіальної громади Чернігівського району та м. Чернігові.

Протягом тижня сапери частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення 7 разів залучались до дій за призначенням. У встановленому порядку вилучено 8 вибухонебезпечних предметів (загалом з початку проведення робіт – 49271).

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 10 разів залучались для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

Не обійшлося і без пожеж та інших подій на території Носівської територіальної громади, а саме:- 03 березня по вул. Незалежності, що в с. Козари (Носівська ТГ) сталася пожежа житлового будинку. У результаті пожежі вогнем знищено: підлогу на площі 2 м², пошкоджено майно в житловій кімнаті. Причиною пожежі стало – порушення правил монтажу теплогенеруючого агрегату.

03 березня з р. Носівочка, що протікає в межах міста Носівка було врятовано чоловіка, 1974 року народження, який провалився під кригу та ледве не потонув.

Рятувальники вкотре звертаються до вас, шановні громадяни! Аби уникнути трагедії, спричиненої пожежею в оселі, будьте вкрай обережними, дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуйтесь правил перебування на кризі.

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

головний інспектор ВЗНС Ніжинського РУГУ ДСНС України у Чернігівській області

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь