Врятоване життя: на Ніжинщині песика витягли з водойми

 

 

 

 

Як кажуть, порятунок одного собаки не змінить цей світ… але світ, безсумнівно, зміниться для цього одного собаки 🤍 Тому це – пост-вдячність за врятоване життя неймовірного песика 💔

Дуже-дуже дякую рятувальникам Денису та Сергію з м. Бахмач, які 12 травня врятували цього хвостика, що на фото, з болотистої водойми.

Близько 21:00, йдучи по вулиці, ми з мамою почули гучний гавкіт із водойми в лісосмузі, що йде вздовж залізниці. Серед дерев і кущів у воді розгледіли голову песика, який якимось дивом тримався на плаву, але не міг вибратися на сушу самостійно й відчайдушно благав про допомогу. Після кількох невдалих спроб самостійно підійти якомога ближче до нього, щоб допомогти, ми вирішили звернутися до рятувальників.

На той час уже сутеніло, й у темряві світилися лише очі собаки. Він уже не гавкав, тож ми зрозуміли, що діяти треба швидко. Денис та Сергій оперативно приїхали на допомогу, пробралися крізь зарості й воду й винесли песика в безпечне місце.

Коли його витягли з води, він спочатку навіть не ставав на ноги (очевидно, дуже змерз і злякався), але вже через кілька хвилин усе було добре.

І ці його очі! Вони теж були переповнені вдячністю!

Люба Больбух

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь