Сила українців – у згуртованості

 

 

 

 

Боротьба проти ворога об’єднала усю українську націю в одне ціле. Що більше ворог лютує, тим активніше мирне населення допомагає Збройним Силам України. До цього процесу допомоги від початку війни долучилися і працівники та школярі нашого закладу, їх батьки та інші мешканці села.

Розпочалося усе із допомоги продуктами, потім було виготовлення окопних свічок, маскувальних сіток, розпис та передача Захисникам прапора, написання дітьми листівок, створення малюнків та символічних подарунків.

Зараз наш заклад на іншому рівні допомоги – ми  плетем кавери. Це такий спеціальний чохол із вологонепроникної тканини на військову каску, який створює додатковий камуфляжний ефект. Спочатку було навчання, потім – перші спроби, які переросли у захоплюючу діяльність.

Увесь наш колектив, учні та їх батьки, долучилися до виготовлення каверів для незламних Захисників та Захисниць. Учні та їхні батьки розмотують нитки, а вчителі плетуть захисні засоби. На даний час для наших незламних воїнів це є одним із важливих речей.

До виготовлення каверів ми долучили і центр нашої громади. Провели майстер клас, надали необхідні матеріали (сітки; рамку, на якій плететься кавер; мішки). Матеріалами забезпечують нас підприємці із Прилуччини. Ініціатором даної важливої справи став учитель англійської мови Валерій Шпак. На днях ми отримали від них зворотній зв’язок. Захисники щиро дякують нам усім за підтримку та надважливу допомогу!

Лариса Кукало,

Світанківський ЗЗСО

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь