В останню путь Ніжинщина провела свого Героя…

Йому б ще жити, творити майбутнє, відбудовувати країну, в перемогу якої вірив до останнього подиху життя. Його подвиг – це героїчна історія нашої держави, наша вічна пам’ять і невимовний біль…

13 вересня Бахмаччина у глибокій скорботі провела в останню путь вірного сина України, – Юрія Штепу.

Юрій Валерійович Штепа народився 25 червня 1988 року в місті Бахмачі. Випускник Бахмацької ЗОШ № 4, після закінчення якої відразу пішов працювати. Досить тривалий час працював будівельником у Києві.Мобілізований до лав ЗСУ 4 квітня 2022 року. Проходив навчання військової справи в Німеччині. Захищав Україну у складі 3 механізованого відділення 3 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини А 4674.

Внаслідок артилерійського обстрілу ворога, отримавши поранення, несумісні з життям, загинув 5 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в ході ведення бойових дій східніше населеного пункту Роботине Запорізької області.

Громада зустрічала та проводжала Героя «живим коридором».

Вересневі квіти встеляли шлях Юрію, а жовто-блакитні прапори, за колір яких віддав своє життя воїн, майоріли на вітрі. Траурний кортеж рухався до місця останнього спочинку Героя: Юрія Штепу поховали на кладовищі в мікрорайоні МКЗ у місті Бахмачі.

Схиляємо голови у шані та безмежній подяці перед загиблим Героєм. Щирі співчуття рідним і близьким загиблого Захисника України.

Герої не вмирають!

Бахмацька Міськрада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь