Перестало битися серце захисника з Ніжинщини…

Іще один житель Борзнянської громади провертається на щиті до місця вічного спочинку.

Трагічна звістка вкотре сколихнула серця. 30 жовтня на 57-му році життя перестало битися серце захисника України, водія ремонтної майстерні стрілецької зброї взводу технічного забезпечення однієї з військових частин Михайла Євфіменка з Прачів.

Михайло Григорович народився 15 серпня 1967 року в селі Кинашівка. Зростав працелюбним та допитливим хлопчиком. Після закінчення Кинашівської восьмирічної школи навчався у Борзнянській середній школі, де й здобув атестат зрілості.

Перед призовом у армію закінчив курси водіїв у місті Бахмач. Після демобілізації працював шофером у колгоспі, потім робітником із ремонту шкільних приміщень у Прачівській середній школі. Через певний час знову сів за кермо автомобіля, перевозячи вантажі в різних сільськогосподарських підприємствах.Михайла Григоровича вирізняла, крім працелюбності, ще одна важлива чоловіча риса, – любов до Батьківщини.

Патріотично налаштований чоловік 1 серпня 2022 року добровільно пішов захищати країну від агресора.Непохитна віра в Перемогу, дух бойового братерства, готовність прийти на допомогу товаришам – усе було притаманно нашому землякові. А ще Героя поважали за його золоті руки.У Михайла Григоровича залишилася дружина Наталія, син та двоє онуків, яких він безмежно любив усім серцем.

Вічна пам’ять захисникові України!Вічна шана всім, хто віддав життя за рідну землю.Легких хмаринок на небі нашим Героям.

Слава Україні!

Прес-служба Борзнянської територіальної громади

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь