Морський піхотинець, родом з Ніжинщини, потребує допомоги!

Нашої з вами допомоги потребує захисник, який, захищаючи рідну землю, отримав тяжкі поранення. Уродженець Ніжинщини, а саме села Кобижча, 48-річний Селезньов Ігор Михайлович.

Морський піхотинець, матрос ОБМП 501 батальйону, 1 рота.

Ігор був поранений на лівому березі за Херсоном.

02 .11. 23 р я виконував бойове завдання. О 20:45 був прильот касетних мін, – згадує боєць. – Одна міна впала за чотири метри від мене, вона й відірвала ноги: одну – трохи за коліно, другу – ще нижче. Друга міна впала теж десь за 4-5 метрів від мене та розірвала руку в районі ліктя. Осколком пробило легеню.

Евакуація тривала дві години з моменту поранення, хлопці не могли швидко забрати пораненого, адже обстріли ворога не вщухали… За цей час втратив багато крові. Та, дякуючи Богу, витримав увесь цей, здавалося б, нестерпний біль і залишився живим”.

Ігор Михайлович проживав у селі Кобижча. Ще до початку повномасштабного вторгнення, у зв’язку з роботою, переїхав до міста Івано-Франківськ.

Зараз боєць перебуває на лікуванні в Одесі. Крім перерахованих вище травм у Ігоря пережиті дві контузії, пробиті легені, 7 осколкових поранень.

Звертаємося до всіх небайдужих! Кожного з нас зачепила війна! Ми не можемо бути осторонь, бо це спільна біда!

У кого є можливість, просимо допомогти захисникові, на сьогодні є гостра потреба у придбанні електроколяски та необхідних ліків!

Адже Герой не пошкодував заради нас свого здоров’я…

Безпечний переказ коштів ТУТ

НОМЕР КАРТИ БАНКИ: 5375-4112-1288-3206

Збір організували рідні бійця.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь