Ювілейна V “Битва факультетів” в НДУ за Кубок Ректора. ФОТО

28 лютого, в останній день зими, в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбулась міжфакультетська вже V ювілейна гра КВН на Кубок Ректора. Про це повідомляє сайт “Нежатин”.

Кращі гумористи своїх факультетів  боролись за звання НАЙВЕСЕЛІШИХ в НДУ! Усього приймало участь 7 команд. Захід традиційно проводиться за підтримки ректора Самойленка Олександра Григоровича, соціально-гуманітарного відділу, профкому студентів та студентської ради університету. Аби підтримати ніжинських студентів до вишу завітали почесні гості, які є спонсорами багатьох заходів, що проводяться в НДУ: обласні депутати Наталія Копиця та Сергій Охонько, Почесний громадянин міста Ніжина, депутат міськради Володимир Мамедов та представник народного депутата Тамара Стратілат.

У ході гри, студенти продемонсрували всі свої таланти: кмітливість, винахідливість, харизматичність, пластичність в танці, вміння співати та найголовніше – жартувати на актуальні теми для студентства. Тож, які факультети вибороли першість?
1 місце – «Своя атмосфера» –  історико-юридичний факультет;
2 місце – «Діти природи» – природничо-географічний факультет;
3 місце розділили – «Трудности перевода» – факультет іноземних мов та “Мама, я на парі” – ННІ точних наук і економіки;
4 місце у команди «6+1» – факультет психології та соціальної роботи;
5 місце – «Нон-стоп» – факультет культури і мистецтв;
6 місце – «Чай Ахмад» філологічний факультет.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

Нагадаємо, що в минулому році перемогу виборола команда «НуІшо» факультету психології та соціальної роботи.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь