В Україні можуть ввести новий податок

У партії “Слуга народу” роздумують над ідеєю впровадження нового податку, надходження з якого підуть до місцевих бюджетів. Таким чином влада намагається знайти діалог з регіонами.

Про це повідомило джерело РБК-Україна, йдеться в матеріалі “Заходи проти мерів. Як центральна влада конфліктує з місцевою”.

Однак, це поки що на рівні ідеї, а для реалізації необхідно час. Поки що задовольнити інтереси регіонів збираються через збільшення витрат на соцекономрозвиток в бюджеті на 2021 рік.

Поки в СН розраховують зняти частину проблем через прийняття законопроекту про місцеві держадміністрації. Він був внесений до парламенту в кінці жовтня.

“Будь-який мер – це політик, нехай навіть регіонального масштабу. А для політика дуже важливо зберігати обличчя, цього у владі не розуміють. Якщо ви на мера всіх собак спускаєте, полощете його в медіа, то чого дивуватися, що до вас потім таке ставлення з його боку? “, – сказав РБК-Україна співрозмовник, добре знайомий з роботою місцевого самоврядування.

Нагадаємо, міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що більш жорсткий карантин зажадають, коли добовий приріст нових випадків COVID-19 перевищить 30 000.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Одна думка по “В Україні можуть ввести новий податок

Залишити відповідь