На Ніжинщині відкрили пам’ятний знак воїнам, які віддали життя за Україну

29 червня 2021 р. Анатолій Красносільський, голова Ніжинської районної ради, узяв участь у відкритті відкриття пам’ятного знаку жителям с. Богданівка, які вже ніколи не повернуться до рідних домівок, бо їхнє життя перервала війна.

На заході були присутні селищний голова Анатолій Стрілець, завідувач сектору оборонно-мобілізаційної роботи, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Сергій Постол, голова громадської організації «Ніжинська міськрайонна організація ветеранів Афганістану» Сергій Ступак, воїни АТО, їх рідні та близькі, жителі села.

Світлу пам’ять полеглих воїнів присутні вшанували хвилиною мовчання та схилили голови перед світлою пам’яттю загиблих – Сергія Барана, Сергія Петрика, Віталія Кубрака, Миколи Орла, а також 10 героїв Другої Світової війни, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України. На знак вічної скорботи за полеглими захисниками до пам’ятного знаку були покладені живі квіти.

Вічна пам’ять та слава усім загиблим воїнам, які віддали своє життя за нашу Батьківщину, за наше майбутнє! Герої не вмирають, вони житимуть в наших спогадах, добрих справах в ім’я рідної України.

nizhyn-rayrada

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь