Проєкт «СпівДія Діти» користується популярністю в Ніжині

 

 

 

 

У Ніжині менш ніж за два місяці проєкт «СпівДія Діти» відвідали близько 250 дітей, більш ніж половина з яких ВПО, малозабезпечені, багатодітні, а також мають членів родин – учасників бойових дій.

Проєкт «СпівДія Діти» — це безпечний простір, де дитина отримує психоемоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодію з іншими дітьми та дорослими.

Учасниками занять є діти від 5 до 12 років. Цього тижня діти досліджують «Доісторичний світ». Аби наочно познайомитися з істотами минулого вони завітали до Ніжинського краєзнавчого музею ім. Івана Спаського Відділ Музей природи Приостер’я.

У ході екскурсії завідувачка відділу, Лариса Іванівна Тарасенко, розповіла про тваринний світ нашого краю та показала експонати тварин. Діти змогли оцінити реальні розміри мамонта, потримати в руках бивні прадавніх тварин та дослідити кістки белемнітів!

Ви також можете подарувати своїм дітям цікаве та корисне дозвілля, зареєструвавши їх на заняття, які проходять безкоштовно! Переходьте за посиланням, заповнюйте форму та очікуйте на дзвінок місцевого координатора.

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ — https://cutt.ly/nJGy2Xf Станьте частиною нашої спільноти та поширюйте тим, кому це потрібно! Проєкт реалізується командою благодійного фонду «СпівДія» за підтримки ЮНІСЕФ та Міністерства молоді та спорту України

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь