Ніжинський пологовий будинок отримав професійне авто швидкої допомоги. Фото

 

 

 

 

Якісний і професійний автомобіль швидкої допомоги, реанімобіль, оснащений всім необхідним, – уже в Ніжині. Відсьогодні він буде слугувати для потреб Ніжинського пологового будинку.

Повідомляє Нежатин.

“Це авто – безкоштовна міжнародна технічна допомога завдяки міжнародній організації Veritas Ambulance (Німеччина) та Міжнародній Асоціації Підтримки України. У співпраці з обласною військовою адміністрацією ці партнери постійно допомагають Чернігівщині, – розповів міський голова Олександр Кодола.

– Це результат спільної роботи і синергія багатьох людей: керівництва області та міста Ніжина, заступника міського голови Ірини Грозенко, заступника обласної військової організації Дмитра Іванова…

Дійсно, такий реанімобіль необхідний для нашого пологового, який обслуговує таку значну кількість людей.

Німецький міжнародний фонд передав 2 авто на Чернігівську область: одне – для військової частини, а інше нарешті отримав пологовий”.

Таке авто дійсно було вкрай потрібне нашому закладу. Генеральний директор поголового Валерій Якуба зазначив:

“Не буду приховувати: для нас це подія! У розпорядженні пологового є автомобілі, які вже фактично вичерпали свій ресурс. А трапляється, що потрібно швидко транспортувати дитину чи жінку до Чернігова, або мчати до породіллі в сільську місцевість. У таких випадках ми просили допомоги “швидкої”. Тепер маємо власне авто, обладнане всім необхідним, за що щиро дякуємо від імені всього колективу!”.

Олександр Кодола вручив Валерію Михайловичу ключі від авто та документи.

Цінуймо таку допомогу під час воєнного стану!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь