Творча робота “Болить” від юних ніжинок перемогла на Міжнародному конкурсі

 

 

 

 

Вітаємо з перемогою у міжнародному конкурсі творчих робіт школярів, студентів та вчителів – “Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності” вихованців гуртка “Акторська майстерність – ІрБіс” Ніжинського Будинку дітей та юнацтва – Дарину Ігнатенко та Мілану Наконечну (керівники – Ірина Наконечна та Тетяна Черненко).

Дівчата представили, захистили творчу роботу «Болить…» та перемогли у номінації – «За оригінальне втілення творчої ідеї».

Протягом 29-30 вересня у форматі онлайн проходив Фінал XIX Міжнародного конкурсу творчих робіт учнів, студентів, аспірантів та вчителів «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності», організований Міністерством освіти і науки України та Українським інститутом вивчення Голокосту «Ткума». Попри повномасштабну війну, розв’язану росією проти України, цього року надійшло близько сотні заявок на участь у конкурсі, з яких на фінал потрапило 40.

Протягом двох конкурсних днів учасники проводили аналогії між подіями Другої світової війни та сучасною російсько-українською війною, геноцидами ХХ ст. та сьогоденням, ділилися переживаннями та своїм баченням «уроків війни та Голокосту», котре відобразили у пошукових дослідженнях та мультимедійних розробках, поезіях та есе, відеороліках та малюнках”.

Інформацію взято зі сторінки Ірина Наконечна

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь