Поліція допитала Юрія Хоменка та заступників міського голови: далі буде?..

 

 

 

 

Декілька днів тому в Ніжинському міськвиконкомі працівники поліції провели допит секретаря ради Юрія Хоменка. Чернігівська обласна прокуратура виявила порушення в діях керівного складу Ніжинського виконкому та проводить перевірку.

Також були допитані заступники міського голови, сам же Олександр Кодола, в звʼязку з поїздкою в США, фізично не міг бути допитаним.
Відомо, що останні тижні юридичний відділ міськвиконкому був практично цілодобово задіяний в перевірці всієї документації за останні роки, але, незважаючи навіть на такі потуги, порушення сховати не вдалося.

Насторожує також інша сторона діяльності юристів – допомога у питаннях, які не належать до прямих їх обовʼязків. Наразі фіксуються неодноразове залучення юрдичного відлілу до кримінальних та особистих справ керівництва міста.
Щодо порушень законодавства секретарем Юрієм Хоменком, інформацію надамо в наступних матеріалах.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь