Новий тренд на парні кільця

Більшість молодят сьогодні обирають парні кільця. Хоча раніше такі моделі не були обручками. Ними могли обмінюватися не лише закохані, а й друзі та близькі родичі. Цю прекрасну традицію швидко підхопили закохані пари по всьому світу і тепер коштовності використовують як головні прикраси. Однаковий стиль і виконання підкреслює єдність один одного, зовнішній вигляд як би невидимою ниткою пов’язує людей, що люблять.

Експерти інтернет магазину Укрзолото зазначають, що парні каблучки https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/kabluchky/f/styl-parni/ сьогодні представлені у широкій різноманітності. Незалежно від вартості, підібрати варіант, який влаштовуватиме молодят за всіма параметрами, легко і просто. Моделі можуть бути об’єднані загальним стилем, металом та технологією виготовлення. Однак для того, щоб зробити правильний вибір, потрібно дотримуватися деяких рекомендацій:

  • кільця бажано вибирати заздалегідь;
  • краще зупинити свій вибір на конкретному металі;
  • важливо узгодити зі своєю половинкою стиль та оформлення моделей;
  • розмір має велике значення при виборі даних прикрас, тому важливо приділити цьому параметру належну увагу.

Дотримуючись цих простих правил, покупка буде виправданою.

Які бувають кільця та як їх вибрати?

Відповідно до ювелірного етикету, прикраси мають бути виготовлені з одного кольору металу. Якщо це золоті моделі, то пара має бути виконана або з рожевого золота, білого або традиційного жовтого. Бувають біколорні (комбіновані) каблучки. Часто наречені вибирають протилежності, наприклад, жіночий варіант зі смужкою з рожевого золота, чоловічий — з білого. Найнадійнішими з представлених моделей вважаються двосплавні.

Кращий вибір — кільця, які збігаються формою обідка. Причому вона буває різною:

  • пряма;
  • напівбочка (округлена);
  • європейська (трохи закруглена або зі скосами);
  • шайба (потовщена).

Дуже поєднує парні моделі незвичайна фактура. Асортимент текстурованих кілець дуже великий. Пропонуються варіанти з колотою кригою, деревною корою, брижами на воді і поширений вибір — 3D візерунки.

Не менш актуальні серед парних кілець моделі з гравіюванням. Завдяки цій технології, на вироби можна нанести різні символи і написи. Це може бути дата знайомства чи одруження, якісь цитати чи слова кохання та вірності один одному.

парні обручки

Вінтажний стиль теж у тренді. Для моделей характерні великі візерунки, багато дорогоцінного каміння. У цьому стилі каблучки виконуються виключно з дорогих металів (платина та золото).

Перш, ніж купити обручки, молодята повинні обговорити майбутній вибір і визначитися з покупкою. Фахівці інтернет-компанії Ukrzoloto радять не економити на прикрасах, а краще накопичити бюджет. Адже коштовності набувають на тривалий час, а може і на все життя.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь