“Чернігівобленерго” запровадить графік погодинного відключення електропостачання

 

 

 

 

“Чернігівобленерго” за дорученням НЕК “Укренерго” запровадить графік погодинного відключення електроенергії для споживачів Чернігівщини, про це повідомив голова Ніжинської військової районної адміністрації, Григорій Ковтун.

Повідомляє “Нежатин

Сьогодні, 27 жовтня, у стінах Чернігівської обласної державної адміністації відбулась нарада за участю Міністерства регіону, керівництва “Укренерго”, керівництва Чернігівської ОДА та “Чернігівобленерго”.

У зв`язку з великою кількістю звернень громадян Ніжинщини та області, було прийнято рішення запровадити погодинні графіки відключення споживачів Чернігівщини від енергозабезпечення, що збільшить кількість абонентів, які залучатимуться до обмеження споживання електрики та зменшить час відключень.

Даний графік буде діяти вже з понеділка, 31 жовтня.

Додаткова інформація для жителів Ніжинщини оприлюдниться після наради керівників районних відділів РЕМ (Ніжинського та Бахмацького), завтра, 28 жовтня.

Нагадаємо, що вночі, 27 жовтня, була здійснена атака на об`єкт енергозабезпечення в Київський області, що призвело до додаткових обмежень у низці регіонів, зокрема на Чернігівщині.

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь