«Ми НЕЗЛАМНІ»: у Ніжині пройшов благодійний ярмарок на допомогу ЗСУ. Фото

 

 

 

 

Сьогодні, 29 жовтня, Ніжин чи не вперше з дня повномасштабного вторгнення відчув святковий настрій на благодійному ярмарку, який об‘єднав містян, щоб наблизити Перемогу.

За ініціативи Ніжинської міської ради був організований ярмарок «Ми НЕЗЛАМНІ», де вдалось зібрати 33 400 грн на допомогу Зборойним Силам України.

Повідомляє «Нежатин»

У заході взяли участь безліч небайдужих ніжинців: молодіжний центр, жіночий рух, митці, волонтери, творчі колективи та інші.

«Сьогодні вирішили підтримати ЗСУ, всі кошти, які будуть зібрані, підуть нашим хлопцям.» – розповіла представниця міської ради Наталія Радченко.

Наталія відзначила виробника солодощів «Марсе», який надав свою продукцію, у великій кількості, для ярмарку. А також додала, якщо, щось зі смаколиків залишиться після заходу, обов’язково відправиться захисникам.

Ніжинський міській молодіжний центр представив безліч виробів виготовлених власноруч працівниками та відвідувачами центру, спеціально для ярмарку.

Представниця Жіночого руху міста, Марина дарувала радість найменшим відвідувачам, малюючи на обличчях сердечка, у кольорах прапору України:

«Сьогодні задіяно дуже багато містян, які приєдналися до благодійної акції, щоб разом з громадою Ніжина зібрати кошти для військових. Тому що тільки разом і тільки до перемоги!»

Скринька для збору стояла і біля сцени у сквері Лисянського, з якої лунали найщиріші пісні від співаків та музикантів міста.

Крім жителів громади на захід завітали Микола Гоголь, Тарас Шевченко, Юрій Лисянський, яких представляли студенти Ніжинського коледжу культури та мистецтв:

«Ми тут, щоб заохочувати людей робити внески на ЗСУ».

Найбільше бажаючих сьогодні було вистрілити в голову президенту росії. Крім дорослих до такої активності долучались і діти.

Як розповіла Анна Білоус, представниця міської ради, забава набула такої популярності, що навіть закінчилися пулі, але місцеві підприємці, магазин зброї «Сапсан», надали безкоштовно ще партію, щоб підтримати ЗСУ.

За словами відвідувачів, ярмарок повернув місто до життя, нагадавши Покровський, тим самим давши змогу допомогти військовим та наблизити перемогу.

Дарина КУЗНЄЦОВА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь