У Сеулі на святкуванні Геловіна в тисняві загинули люди, близько 100 постраждалих 

 

 

 

 

Близько 100 людей постраждали і невстановлена кількість людей загинула в тисняві під час святкування Гелловіна в столиці Південної Кореї Сеулі.

ДжерелоBloomberg

Представник корейського Національного пожежного агентства Чой Чхон Сік повідомив, що близько 100 людей постраждали під час тисняви в суботу ввечері в розважальному районі Ітхевон, а близько 50 осіб мали зупинку серця.

За його словами, імовірно, люди були задавлені на смерть після того, як великий натовп почав проштовхуватися вперед у вузькому провулку біля готелю “Гамільтон”, головного місця проведення вечірок у Сеулі.

Понад 400 працівників швидкої допомоги та 140 автомобілів з усієї країни, включно з усім наявним у Сеулі персоналом, були направлені на вулиці для надання допомоги постраждалим.

Офіційні особи поки що не називають кількість загиблих, зазвичай це робиться тільки після підтвердження смерті в лікарнях. Національне пожежне агентство окремо повідомило у своїй заяві, що чиновники все ще намагаються визначити точну кількість постраждалих.

Поліція підтвердила, що на вулицях Ітхевона десяткам людей робили штучне дихання, а багатьох інших доправили до довколишніх лікарень.

Місцеві ЗМІ повідомили, що близько 100 000 людей прийшли на вулиці Ітхевона на святкування Гелловіна, яке стало наймасштабнішим за останні роки після послаблення обмежень COVID-19 в останні місяці.

УП

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь