Безмежно любив людей і життя: завтра Носівщина зустріне тіло Героя…

 

 

 

 

Завтра, 8 грудня зустрічатимемо загиблого Героя, досліднянця Андрія Сідорова.

Колона шани вирушатиме від міської лікарні (моргу) орієнтовно о 10.00-10.30 ранку. Маршрут руху пролягатиме через центр міста, вул. Ніжинський шлях до рідного села Героя – Дослідного на вул. Миру, 3. Заупокійна літія та церемонія прощання з Андрієм Сідоровим відбудеться також 8 грудня. Початок- орієнтовно о 12.30.

Воїн Андрій Олександрович Сідоров (29.04.1999 -1.12.2022) народився і жив у рідному селі Дослідне (нині Ніжинського району). Закінчив школу, проходив строкову службу, працював… безмежно любив людей і життя. Він так поспішав жити, зігріваючи своєю увагою, теплом і невичерпною добротою батьків, Валентину Олексіївну та Олександрв Васильовича, брата Олександра, сестру Тетяну, бабусю Марію Іванівну і багато друзів, знайомих, побратимів.

А коли терорист- агресор вторгся у нашу Україну, він став на захист рідної землі добровольцем.

Першого грудня 2022 року у запеклих боях поблизу Бахмута, в населеному пункті Кліщіївка захищаючи територіальну цілісність і незалежність України, виборюючи мир і спокій на нашій землі під час мінометного обстрілу від множинних осколкових поранень, не сумісних з життям Андрій героїчно загинув.

Давайте гідно зустрінемо та вшануємо пам’ять загиблого захисника!

Герої не вмирають!

Пресслужба Носівської міської ради

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь