Окопні свічки виготовляють у Мринському ліцеї

 

 

 

 

Усі, хто хоч раз брав участь у виготовленні  окопних свічок (а таких, повірте, дуже й дуже багато), знають, як багато потрібно парафіну чи воску, щоб повніцстю заповнити бляшанку. Тому, що саме від їхньої кількості залежить тривалість горіння свічки, біля якої наш бійці можуть зігрітися, просушити одяг чи закип’ятити чашку чаю чи вітамінного коктейлю.

Саме тому ми дуже вдячні всім, хто допомагає нам у цій справі – хто фінансово хто, надаючи необхідні матеріали. Окремо висловлюємо вдячність Сергію Васильовичу Черв’яку за надану фінансову допомогу – на ці кошти було замовлено аж 65!!! кілограмів парафіну.

Також дякуємо Галині Петрівні Денисенко за паданий парафін. ЩЕ раніше ми також відправили чергову партію окопних свічок нашим хлопцям на Бахмут. На їх виготовлення віск та парафін нам надали Віктор Іванович Вихор,настоятель Свято-Успенської церкви прот. Василій Кушнір та Віта Григорівна Дружинець.

Знаєте, дуже приємно буває, коли ти ось так телефонуєш, щоб замовити парафін, а продавець вже впізнає тебе як постійного клієнта. І це не менш приємно, ніж бачити ще й своїх односельців, котрі збирають картонні коробки та використані бляшанки й приносять їх в пункти виготовлення свічок.Сподіваємося,  що наша праця й тепло сердець усіх, хто причетний до цієї справи, як і вогник свічки, зігріватимуть наших солдатів в холодних бліндажах та окопах.

Ми віримо в українську армію й знаємо, що перемога прийде обов’язково, тому будемо наближати її разом – кожен на своєму фронті!!!

Оксана Джулай

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь