Як повністю захистити власне авто

 

 

 

 

Кожен, хто придбав новий автомобіль, бажає його максимально захистити від усіляких негараздів. Через це водії машину зберігають у гаражі або на платній автостоянці, сподіваючись, що проблема вирішена. Але в неприємні ситуації автомобіль здебільшого потрапляє саме під час експлуатації. Рішення, яке дозволяє уникнути фінансових втрат, вже давно винайдено: необхідно придбати страховку КАСКО. Це добровільний вид страхування, який допоможе максимально ефективно захиститися від наслідків пошкодження автомобіля. Власник такого поліса отримає компенсацію на ремонт машини, якщо вона потрапить практично в будь-яку складну ситуацію.

Коли допоможе КАСКО

Найпоширенішими страховими випадками є такі:

  • викрадення авто або пошкодження окремих деталей зловмисниками;
  • ДТП, розбиття скла внаслідок влучення каміння з-під коліс;
  • стихійні лиха, пожежі, підтоплення й пошкодження машини або окремих блоків унаслідок дії цих та інших явищ.

Повний перелік критичних ситуацій, які вважаються страховими, зазначено в договорі. Крім того, серед пропозицій провідних компаній можна зустріти програми зі спеціальними умовами. Наприклад, у СК «УНІКА» є окремі страхові пакети для електроавтомобілів. До них додано захист акумулятора та зарядного пристрою, оскільки це найдорожчі частини авто. Крім того, можна застрахувати додаткове обладнання, встановлене на автомобіль.

Вартість поліса КАСКО — оптимальний розрахунок за цілодобову підтримку

Під час вибору страховки водіям варто розуміти, що надійні страхові компанії тримають баланс між ціною КАСКО (https://uniqa.ua/private/auto/kasko/) та тими послугами, які отримує автовласник. Адже при настанні страхового випадку людина не залишається сам на сам зі своєю фінансовою проблемою — їй допоможе відремонтувати машину страхова організація. Крім того, протягом усього страхового періоду такі компанії, як СК «УНІКА», будуть постійно поруч зі своїм клієнтом. Вони компенсують йому невеликі пошкодження машини без отримання довідок із поліції, забезпечують цілодобову інформаційну підтримку, готові відшкодувати повну ринкову вартість авто в разі його знищення або викрадення.

Кому варто придбати страховку КАСКО

При виборі поліса для захисту автомобіля головне — пам’ятати, що вартість страховки завжди буде в багато разів меншою, ніж компенсація. Є такі категорії водіїв, яким обов’язково варто подбати про добровільне автострахування. Це треба зробити водіям, які проживають у великих містах з інтенсивним дорожнім трафіком, а також тим, хто є власником популярних моделей. Обов’язковою буде покупка КАСКО на автомобіль, який придбаний на умовах кредиту.

Надійна страховка — запорука спокійного майбутнього

Якщо поліс КАСКО оформлений у надійній страховій компанії, то проблем з отриманням компенсації не буде ніяких. Однією з таких організацій є СК «УНІКА» що вже понад 27 років працює на страховому ринку України. Компанія надає своїм клієнтам сервіс європейського рівня, саме тому кількість її клієнтів збільшується з кожним днем.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь