І таланти показали, і гроші для ЗСУ зібрали: благодійний концерт на Ніжинщині

 

 

 

 

17 лютого у Бобровицькому міському Будинку культури проведено фестиваль-конкурс родинної та сімейної творчості «Таланти мого роду».

У конкурсі взяли участь 23 учасники. Батьки та діти, бабусі та онуки, сестри та брати, куми та свати продемонстрували креативність, оригінальність, індивідуальність і майстерність у різних жанрах музичного, хореографічного та декоративно-прикладного мистецтва.

Компетентним журі було визначено переможців:🔹 ГРАН-ПРІ – дует Олена та Евеліна Москаленко (м.Бобровиця)🔹

І місце – дует Марина та Артем Квіти (м.Бобровиця)🔹

ІІ місце між собою розділили музичний дует у складі Анатолія Зеленого і Михайла Єрепа (с.Стара Басань) та тріо родини Циб: Олени, Наталії та Анастасії. 🔹

ІІІ місце отримали дует сестер Ангеліни та Софії Гусак (с.Вороньки) і музичний дует у складі Віталія та Миколи Ємців (м.Носівка).

Сімейний дует у складі Богдана та Варвари Кухаренків (м.Бобровиця) отримали приз за поєднання жанрів. А сімейний дует Сергія та Анатолія Колесників (с.Рудьківка) отримали приз глядацьких симпатій. Усі переможці були нагороджені дипломами, грамотами та цінними подарунками, решта учасників отримали подяки та сувеніри.

Також, у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» подяки та цінні подарунки отримали: Наталія та Поліна Кожало (художня вишивка); родина Бушмич-Мироховських – Валентина та Ксенія (розпис); Ірина та Анастасія Поживотько (вироби з стрічок та бісеру); родина Максимюк (миловаріння).

Для підтримки Збройних Сил України вдалося зібрати 3252 грн, адже захід мав і благодійних напрямок.

Відділ культури та туризму міської ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь