У Мрині День єдності  відзначили  благодійним концертом, ярмарком та розіграшем лотереї

 

 

 

 

Майже повен зал глядачів зібралося в Мринському будинку культури на  благодійний концерт «Ми – єдині», який з нагоди Дня єднання та за підтримки керівництва й профільних відділів громади провели мринські аматори сцени та учасники творчих колективів сільського будинку культури.

Перед початком концертної програми присутні підходили до куточку пам’яті своїх земляків,  воїнів-захисників Владислава Живковича та Георгія Каадзе, який було розміщено біля сцени, та вкотре вклонитися їх безмежному подвигу в ім’я України й кожного з нас.

Затим свою пісенну майстерність своїм землякам вкотре представили  народний аматорський ансамбль української пісні «Молодички» (керівник Надія Мариненко) та їх сольні виконавці.

Не шкодували щирих оплесків глядачі й виступам учасників зразкового  аматорського хореографічного колективу «Лілея» під керівництвом Юлії Пампури. Паралельно з  мистецьким дійством, що відбувалося на сцені, у холі будинку культури працювали ярмарок-продаж виробів декоративного мистецтва від місцевої майстрині Таміли Шульги та виставка-продаж народознавчої літератури, яку для присутніх підготували фахівці  Публічної бібліотеки громади  Юлія Байда та Леся Павленко.

У ході заходу  було проведено розіграш двох призів – чудових ляльок-скриньок ручної роботи, майстерно виготовлених майстринею Тетяною Блуд.

Всі виручені в ході цієї акції кошти будуть передані на потреби Збройних Сил України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь