ВПО на Ніжинщині отримали гуманітарну допомогу. Фото

 

 

 

 

За ініціативи народного депутата України Валерія Зуба благодійна організація «Благодійний Фонд «Підтримую добрі справи» надала гуманітарну допомогу жителям Талалаївської ОТГ, котрі відносяться до категорії внутрішньо переміщених осіб.

Ці люди, як ніхто інші, потребують невідкладної допомоги і рука підтримки для них на сьогодні є надзвичайно важливою. Адже переселенцям із Донеччини, Сумщини, північної частини Чернігівщини, що переїхали мешкати в наш край, доводиться розпочинати життя чи не з нуля. І навіть якась побутова дрібниця – їм у радість. А тим паче така річ, як ліжко.

Саме їх і вручали вчора особисто народний обранець разом із директором фонду Інною Зуб. Шість ліжок (два – розміром 80*1900 та чотири – розміром 160*2000) отримали сім’ї ВПО з малолітніми дітьми, що поселилися в таких селах, як: Ніжинське, Безуглівка, Талалаївка, Велика Дорога. За всіх і за кожного дякувала гостям із обласного центру сільський голова Талалаївської громади Людмила Андрусенко, яка супроводжувала їх впродовж усієї подорожі.

Це вже третій аналогічний візит Чернігівських благодійників. До цього таку підтримку отримали люди вищезгаданої категорії Лосинівської та Крутівської об’єднаних громад. Дирекції Фонду й надалі продовжуватиме цю благородну справу.

Олександр Василенко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь