Міський голова Олександр Кодола звернувся до НЕК “Укренерго”

 

 

 

 

Інформація від міського голови м. Ніжина Олександра Кодоли: “

Шановні ніжинці! Через пошкодження енергетичної інфраструктури України застосовуються аварійні відключення електроенергії.

Відключення відбуваються в основному в тих районах, де до електромереж під’єднані побутові та промислові споживачі некритичної інфраструктури. Команду про відключення виконують протягом 15 хвилин від отримання розпорядження диспетчера НЕК «Укренерго».

Чернігівобленерго не попереджує громаду про такі відключення завчасно, оскільки вони є не плановими, а аварійними. Аварійні відключення застосовують, коли є дефіцит обсягів виробництва електроенергії і потрібно швидко знизити навантаження на енергосистему в тій чи іншій ділянці.

Минулого тижня я офіційно звернувся до голови правління акціонерного товариства НЕК «Укренерго» з проханням надати нам графік відключень електроенергії, враховуючи можливість відключати пропорційно вулиці в різних частинах міста та селах громади. Ніжинська громада вкрай потребує таких графіків, адже в деяких районах міста світла у оселях людей немає більше ніж 20 годин. Саме введення графіків дасть можливість ніжинцям ефективно планувати свій час. Сподіваємося на розуміння і з боку “Укренерго”.

⚡Міська влада знову закликає громаду, керівників підприємств, установ, організацій міста з розумінням віднестись до ощадливого використання електроенергії, особливо у години пікових навантажень.✊Ми усі разом переживемо цей непростий для енергетичної галузі час!”.

Ніжинська міська рада

Фото ілюстративне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь