Застрелив двох сусідів з мисливської рушниці: жителя Чернігівщини позбавили волі на 15 років

 

 

 

 

56-річного жителя Ніжинського району, який у стані алкогольного сп’яніння з мисливської рушниці застрелив двох сусідів, позбавили волі на 15 років. Таке рішення ухвалив Ніжинський міськрайонний суд. Про це Суспільному повідомили в пресслужбі Чернігівської обласної прокуратури.

Подія сталася 13 квітня 2022 року близько 19:00 у Ніжинському районі. У вироку суду зазначено, що обвинувачений причиною вбивства назвав “неприязні відносини з сусідами”.

Обвинувачений частково свою вину визнав. Назвав це самообороною, через те, що сусіди приходили до них додому і скандалили, ображали його матір. І це було протягом тривалого часу“, — зазначили в пресслужбі.

Вбивство сталося біля будинку обвинуваченого. Чоловіку він вистрілив у груди й живіт, а жінці в область шиї. Вони померли на місці.

Ці сусіди були на вулиці. Між ними виникла сварка і вони сказали, що прийдуть до нього. Згодом вони прийшли й почали стукати у вікна. Після цього обвинувачений взяв рушницю і почав стріляти у них“, — розповіли в пресслужбі.

Справу розслідували за пунктом 1 частиною 2 статті 115 ККУ (Умисне вбивство двох і більше осіб).

Наразі вирок суду оскаржують в апеляційному порядку. Прокурор просить довічного ув’язнення.

Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь