Хвилина сумнівної слави: в передачі «Детектор брехні» – дівчина з Носівщини

 

 

 

 

Чому багатьом людям так хочеться потрапити в телевізор, взявши участь в якомусь з численних ток-шоу? Причини можуть бути різними.
Комусь хочеться побачити, як створюється улюблена передача, зустрітися «вживу» з відомими ведучими чи артистами. Ще хтось хоче отримати свою хвилину слави, хоч мигцем, хоч лівим рукавом чи правим вухом показавши себе країні. Або заробити – люди знаючі кажуть, що учасникам та глядачам в залі гроші виплачують прямо після закінчення передачі.
Звісно ж, не варто виключати й частку тих, хто йде в телегерої для того, щоб порушити якусь важливу для себе тему. А якщо історія героя або героїні та їхнє бажання взяти участь у зйомках співпадають з контентом каналу, тоді «Ок» – ти в передачі.
Принаймні приблизно на такі роздуми навів учорашній випуск «найчеснішого» ток-шоу, що позиціонує себе як «психологічний проєкт, який допомагає героям відстояти своє право на правду, відновити справедливість та спростувати наклеп – «Детектор брехні».
Може б, за звичкою, й переключилася з СТБ на інший канал, та героїня виявилася мало не землячкою – з Носівщини. І екранна «біда» цієї симпатичної дівчини полягала лише в тому, що її мама, м’яко, кажучи, не дуже схвально сприймала факт колишніх сумнівних закордонних доньчиних заробітків. При цьому сама донька не посоромилася на всю країну розказувати Дмитру Карпачову та гостям студії про походження зароблених нею в Туреччині грошей. Це було кохання за гроші.

І, як випливало з її відповідей, неодноразово їздити на такі гіркі заробітки мало не змушували бідну дитину буквально всі, звісно ж крім неї самої: колишній чоловік, який не хотів жити окремо від своєї мами; власна матір, що, на її думку, свого часу мало уваги приділяла вихованню доньки, та ще й з онуком не хотіла побути, доки донька була «на заробітках»; потреба розплатитися з господарями за придбане молодою жінкою з дитиною під виплату житло тощо…


Коротше кажучи, який висновок, як потенційний глядач, зробила після перегляду цієї передачі особисто я? По-перше: добре, що під завісу передачі дівчина таки пообіцяла Дмитру й студії влаштуватися на нормальну офіційну роботу, за яку колись не буде соромно розповідати її власному сину – принаймні, дуже хотілося в це вірити.
По-друге, з огляду на те, що передачу знімали до 24 лютого 2022 року, хочу вірити, що ця рубіжна для всіх українців дата таки допоможе її героям виставити правильні пріоритети й зробити відповідні висновки. Власне, тільки з огляду на це й не називаю ні прізвищ героїньта місце їхнього проживання. Хоч, власне, вони вже й до цього були оприлюдені в передачі.
Та чи ж вартували такої сумнівної слави оті озвучені ведучим в студії чотири незручних запитання, відповідь на які можна було отримати й без світла софітів.


Катерина Михайленко
На знімках: фрагменти передачі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь