Чи звільнятимуть голів ОДА після місцевих виборів ? (Відео ТК 1+1)

 

 

 

 

В Офісі президента готуються до звільнення голів ОДА

Офіс президента готується до кадрових перестановок у керівництві обласних державних адміністрацій.

Відповідною інформацією в ефірі “Право на владу” поділився голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко.
“Я за Офіс не можу сказати, це окрема гілка влади, але наскільки я проінформований, тобто проекти кадрових рішень. Незабаром вони будуть оприлюднені. Там, де за системою показників за рік немає серйозних зрушень у голів ОДА, там, я думаю, рішення будуть прийняті”, – зазначив він.
При цьому, за словами Корнієнка, рішення про кадрові зміни не пов’язане з результатом “Слуги народу” на місцевих виборах.

Раніше ЗМІ повідомили, що в Офісі президента вже після місцевих виборів 25 жовтня можуть відбутися кадрові зміни. Так, першого заступника Голови ВП Сергія Трофімова можуть змінити на Кирила Тимошенка. Крім того, своє крісло може втратити й інша заступник голови ВП Юлія Ковалів. Її місце хочуть віддати екс-міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофію Мілованову.
У жовтні президент Володимир Зеленський призначив екс-заступник керівника офісу глави держави Анну Коваленко головою Чернігівської обласної державної адміністрації, звільнивши з цієї посади Андрія Прокопенка.
Джерело: svoboda.fm

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь