Злочини росії: на Ніжинщині рашисти з БМП розстріляли киянина

 

 

 

 

Киянина Валерія Кондратюка російські військові вбили на початку березня 2022 року між селами Терешківка та Шняківка Ніжинського району на Чернігівщині.

25 лютого, у другий день повномасштабної війни, Валерій вивіз батьків на Чернігівщину, проте згодом вирішив повертатися до Києва.

«Оскільки тато був дуже хворий (шунтування, цукровий діабет першого типу), то Валерій сів за кермо автомобіля і повіз родину в село Макіївка Носівського району Чернігівщини. Але того ж дня туди зайшли окупанти. Брат не зміг сидіти склавши руки, три дні ходив у розвідку і здавав позиції росіян нашим військовим.

Потім він вирішив добиратися до Києва електричкою, хотів вступити у тероборону», – розповіла сестра Валерія Кондратюка, Інна Котвіцька.

3 березня 2022 року Валерій вийшов пішки з міста Бобровиця, звідти збирався дістатися Києва.

Того дня він востаннє говорив з ріднею.«3 березня востаннє йому вдалося додзвонитися до тітки, він сказав, що біля дороги і нарахував 170 одиниць техніки окупанта, яка рухається на Київ…

Через годину він уже був поза зоною досяжності…

Ми його шукали 40 днів.

12 квітня нам зателефонував ніжинський слідчий і повідомив, що тіло брата було ексгумовано біля дороги між селами Терешківка та Шняківка», – розповіла Інна.

Валерія Кондратюка розстріляли з БМП.

Стріляли в ноги, живіт і голову. Йому було 38 років. Народився і жив у Києві.У Валерія Кондратюка залишився 4-річний син, 17-річна донька, дружина, сестра та батьки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь