Віднесло течією за 3 кілометри: у Десні потонув мешканець Житомирщини

У Чернігові протягом кількох днів тривала пошукова операція на Десні. 8 липня поблизу пляжу «Золотий берег» на очах у свідків потонув 34-річний чоловік. До його пошуків залучили велику групу рятувальників, зокрема професійних водолазів.

Через сильну течію на річці, тіло зниклого віднесло аж за три кілометри від місця трагедії. Потопельника знайшли і витягли на поверхню на третій день після моменту загибелі.

“Це чоловік 89 р.н., мешканець Житомирської області. Для проведення пошукових робіт було залучено 12 чоловік, 2 одиниці техніки та 2 човни. 11 липня о 10.55 в районі автомобільного мосту тіло чоловіка виявлено і піднято на поверхню. Із огляду на це ДСНС нагадує, що  на водоймах потонула 31 людина”, – прокоментувала Катерина Пилипенко, речниця  ГУ ДСНС в Чернігівській області.

Наразі обставинами загибелі чоловіка на Десні займаються правоохоронці. Лише протягом липня у річках і водоймах Чернігівщини втопилося 7 людей, з яких троє – діти. Рятувальники вкотре нагадують відпочивальникам дотримуватися правил безпеки.

“Час Чернігівський”

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь