Відкрили оновлене фізіотерапевтичне відділення Бахмацької міської лікарні

 

 

 

 

Відкриття оновленого приміщення відбулося 9 серпня, в День Святого Пантелеймона, покровителя лікарів, військових і цілителя хворих.

Фінансувались роботи із міського бюджету. За результатами тендерної процедури торгів виконувало їх приватне підприємство «БАХМАЧБУД». Загалом, на капітальний ремонт частини приміщень будівлі фізіотерапевтичного та стоматологічного відділень лікарні використано майже 1 млн 400 тис. гривень.


Завідуюча фізіотерапевтичним відділенням Ніна Жеревчук повідомила про новинку у відділенні –тренажер MOTOmed, який використовуватимуть для реабілітації пацієнтів після тяжких хвороб (з неврологічними порушеннями в результаті інсульту тощо). 

Обладнана і санітарна кімната для людей з інклюзією.

Відтепер фізіотерапевтичне відділення буде розміщуватися у відремонтованій будівлі колишнього стоматологічного відділення.

Безоплатними для пацієнтів залишаються послуги з ультразвукової терапії, інгаляції з небулайзером, фототерапії (ультрафіолетове опромінення) і лазеротерапії.

Інші ж послуги будуть надаватися на платній основі. Таке рішення пов’язане з тим, що фізіотерапія, як метод лікування зараз вважається недоказовим, тому Національна служба здоров’я України не оплачує такі процедури.Звісно, усі процедури можна отримати маючи направлення від лікаря.
Джерело: Бахмацька Міськрада

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь