У Носівці – День жалоби… Прощаються з двома Героями…

З метою вшанування  пам’яті загиблих Героїв, військовослужбовців Ігора  Петровича  Мокрого та  Руслана Олександровича Якушевича, які загинули під час виконання бойового завдання із захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України у війні росії проти України, день їхнього поховання, 28 вересня,  на території Носівської міської територіальної громади оголошується Днем жалоби.

На знак скорботи за загиблими буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах установ, підприємств і організацій незалежно від форми власності, а також введені обмеження проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Сьогодні, 28 вересня, у Носівській громаді зустрічатимуть і прощатимуться з двома загиблими Героями: носівчанами Ігорем Мокрим та Русланом Якушевичем.

Ігор Мокрий

О 10.00 колона шани вирушить від міської лікарні і рухатиметься через вулиці Центральна, Вокзальна до вул. Коцюбинського.5, де проживає мама загиблого воїна Ігора Мокрого.

Вдома, орієнтовно о 10.30 відбудеться заупокійна літія за загиблим Героєм, після чого процесія вирушить до місця вічного спочинку – на кладовище цукрозаводського мікрорайону, де проходитиме церемонія прощання із загиблим.

Давайте гідно зустрінемо та проведемо нашого захисника, який віддав за кожного з нас життя!

Вічна пам’ять та слава полеглому воїну Ігору!

Руслан Якушевич

І сьогодні ж зустрічатимемо і прощатимемося  із загиблим Героєм –

Русланом Якушевичем.

Орієнтовно о 15.00   колона шани вирушить від міської лікарні і рухатиметься через вулиці Центральна, Вокзальна до буд.158,  де проживав  наш захисник.

Вдома пройде  заупокійна літія за загиблим Героєм, після чого процесія вирушить  до місця вічного спочинку – на кладовище по вул. Пилипа Орлика, де буде  прощання із  Русланом Якушевичем.

Давайте гідно зустрінемо та проведемо нашого захисника, який віддав за кожного  з нас життя!

Вічна пам’ять та слава полеглому воїну  Руслану!

Пресслужба Носівської міської ради

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь