КП “ВУКГ” та міська рада не долучилися до акції озеленення

Акція озеленення завжди має на меті об’єднати та згуртувати людей у корисній і благородній справі. Саме з таким настроєм із року в рік проходили акції озеленення і висадження молодих дерев у Ніжині.

Як ми уже писали, 28 жовтня у 30 країнах світу, в рамках Greening of the Planetь, пройшла всесвітня акція “Мільйон дерев пам’яті та життя”.

Цього року в різних куточках світу люди висаджували дерева, щоб підтримати героїв, які боронять Україну на лінії фронту, та вшанувати пам’ять тих, хто загинув у бою за Батьківщину, а також зібрати кошти на дрони для наших захисників і захисниць.

До акції долучилися ніжинські активісти, ГО «Наші люди всюди» та дружній колектив філії “Ніжинське лісове господарство” ДП “Ліси України”. Разом вони в таку непросту погоду висадили велику кількість дерев на двох локаціях.

Як правило (і це стосується не лише нашого міста) у подібних екоініціативах у всіх містах традиційно беруть участь і комунальні підприємства, яким близька ця сфера, і представники міської ради.

А от міська рада м. Ніжина не долучилася. Та і КП “ВУКГ” не допомогло нічим.

Вкотре міська влада демонструє свою байдужість до всього, що відбувається в місті, якщо це робиться для людей і тут немає “ласого шматка”.

До того ж, відслідковується цікава тенденція: у часи, коли Сергій Охонько був радником міського голови, то і навчальні заклади, і комунальні підприємства – всі дружньо саджали дерева, щоб наповнити киснем наше місто. Але на сьогодні, коли Сергій Миколайович, який, до речі, є організатором та координатором такого роду заходів, почав відкрито критикувати роботу міської ради, усі вищезгадані установи, ймовірно, отримали заборону брати участь у подібних заходах, адже до висаджування дерев цієї суботи не приєдналися ні комунальники, ні навчальні заклади.

Звісно, спилювати дерева набагато простіше, ніж посадити та виростити.

Але, попри це, акція в Ніжині відбулася. І нехай дерева ростуть на славу та насичують киснем рідний Ніжин.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь