Вшанували пам’ять загиблих (фото)

 

 

 

 

15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав.

До дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 35-ї річниці виведення військ з Афганістану, голова громадської організації «Ніжинська міськрайонна організація ветеранів Афганістану» Сергій Ступак разом з воїнами-інтернаціоналістами Михайлом Воронухою, Анатолієм Кулінічем, Валерієм Колесником, Олександром Рубахом, Григорієм Гаро, Володимиром Шевлюгою, Парубець Вірою Ярославом Дердеєм відвідали Лосинівську, Талалаївську та Крутівську громади Ніжинського району.


На території Лосинівської територіальної громади відкрито чотири пам’ятні знаки, на території Талалаївської – три, у Крутівській громаді завершується будівництво пам’ятного знаку на честь героїв загиблих у російсько-українській війні.

У заходах вшанування пам`яті загиблих в Афганістані, у зоні АТО, у російсько-українській війні взяли участь голова Ніжинської районної ради Анатолій Красносільський, голови територіальних громад Анатолій Стрілець та Олег Бузун, а також головний спеціаліст Талалаївської сільської ради Ольга Колонтай.


Вшанували полеглих героїв хвилиною мовчання, покладанням квітів та вінків до пам’ятних знаків, могил та меморіальних дошок. Нам потрібно зберегти ім`я кожного Воїна-земляка! Всі Герої будуть вічно жити в Небесах і в наших серцях. А ми повинні пам`ятати ! Вічна слава Героям!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь