Маленькі помічниці ЗСУ з Мринської громади

 

 

 

 

Наші діти живуть в умовах війни. Вони граються з друзями, ходять до школи, сваряться, миряться, мріють… А в цей час над їх головами летять ракети…

Нам здається, що вони лише діти, що вони зовсім не звертають увагу на те, що відбувається навколо. Але, насправді, вони все розуміють – і хто винен, що вони позбавлені безтурботного дитинства, і хто стоїть на захисті їхнього майбутнього. Тому вони намагаються, в міру своїх дитячих можливостей, допомагати нашим ЗСУ.

Учениці Мринського ліцею Хаврюта Настя, Посідайло Еля, Кужель Маша та Дубель Яринка мали величезне бажання знайти кошти для наших захисників. Тому вони вирішили продавати прикраси, які виробили своїми руками. Дівчатка поставили столик біля двору однієї з них, розклали свої вироби та пропонували перехожим купити їхній товар. Всі зібрані кошти вони складали в скриньку і назбирали 900 грн! Цю суму вони принесли до ліцею та попросили перерахувати на потреби ЗСУ.


Було вирішено ці кошти перерахувати на дрон для захисників з 105-го прикордонного загону, який захищає північні рубежі нашої області, та де несе службу наш односелець.

Пишаємося нашими маленькими патріотами!

Знаємо, що такий народ не здолати. Слава Україні.

Джерело: Оксана Джулай, Мринська ОТГ Мрин, Плоске, Лихачів, Селище, Хотинівка, Роздольне, Киселівка

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь