Дивовижне зцілення маленького ніжинця

У сучасному матеріальному світі у гонитві за фізичними благами ми забуваємо про найцінніше – здоров’я, а коли річ заходить про здоров’я маленьких діток, то одужання є найціннішим даром, який ми можемо отримати від Господа.
У жовтні 2018-го року 4-місячного Ростислава Вірченка госпіталізували з високою температурою. Щоб запобігти запаленню легень зробили рентген і виявили новоутворення. Зробивши КТ направили в Національний інститут раку. З грудня 2018 року Ростислав потрапив на лікування в Київський ОХМАТДИТ. Сім’я ніжинського священика ніжинської єпархії зверталася до всіх небайдужих людей з проханням допомогти, адже хлопчик знаходиться у дуже тяжкому стані. Лікарі давали шанс на одужання, але захворювання було складне і потребувало значної суми на лікування.

Читати по темі: 4-місячному сину ніжинського священика потрібна допомога

Ось як розповідають про це у прес-службі Ніжинської єпархії УПЦ:
«У жовтні минулого року родина священнослужителя Ніжинської єпархії Української Православної Церкви опинилась у дуже складній ситуації – важко захворів 4-місячний Ростислав. З високою температурою малюка госпіталізували до Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ», де під час обстеження у дитини виявили новоутворення. Було встановлено невтішний діагноз: «пухлина переднього середостіння». Попередньо батькам було рекомендовано провести оперативне лікування дитини за кордоном, для чого була потрібна велика сума грошей. Священнослужителі єпархії, друзі та небайдужі громадяни одразу ж оголосили збір коштів на лікування малюка.
Але 19 грудня, на свято Святителя Миколая, сталося справжнє диво – під час проведення чергового обстеження попередній діагноз не підтвердився. Тепер малюку належить тривале лікування та реабілітація в стаціонарі, а оперативне втручання наразі відтерміноване, і сподіватимемося, що з Божою допомогою взагалі не буде потрібним».

Тому родиною священика Ніжинської єпархії Української Православної Церкви було прийнято рішення надати матеріальну допомогу 12-річному ніжинцю Микиті Ігнатьєву, який проходить курс лікування в онкогематологічному блоці педіатричного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні, повідомляє Orthodox.cn.ua.

Читати по темі: На курс хіміотерапії 12-річному ніжинцю потрібна велика сума коштів

Кошти, що передані важкохворій дитині, були зібрані у 2018 році й призначалися на операцію сину священика – Ростиславу Вірченку, проте, на щастя, не знадобилися.
Родина священика висловила щиру подяку Господу й усім небайдужим людям, хто молитвою і матеріально підтримав їхнього хворого сина, а пожертвувані гроші, які планувалися на операцію, вирішила передати тим, хто наразі їх більше потребує.
11 січня 2019 року представники Ніжинської єпархії УПЦ передали 12-річному Микиті Ігнатьєву, який бореться з онкозахворюванням, пожертву родини священика – майже 30 тисяч гривень.

Лілія Журко за інформацією Ніжинської єпархії УПЦ

Вам може бути цікаво

  1. Фото моего сына Никиты опубликовано без моего ведома, просьба его выделить, в связи с некоторыми недорозумениями с человеком который его предоставил!!!!!!!!!!!!!

Залишити відповідь