На ніжинський сміттєвих майданчиках з’являться правила експлуатації

 

 

 

 

Сьогодні, 2 серпня, у Ніжинській міській раді пройшла чергова нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника та за участі представників комунальних відомств.

У ході засідання заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко надала розроблену план-схему розміщення сміттєвих урн у сквері Гоголя. Також учасники наради обговорили кількість урн та їх вартість залежно від зовнішніх характеристик.

Також Світлана Сіренко доповіла, що минулого тижня транспортний відділ провів рейди, щодо дотримання графіків руху на маршрутах громадського транспорту.  Перевірки зафіксували порушення на деяких маршрутах, про що було складено акти. Мер доручив управлінню проводити перевірки постійно та доповідати про виявлені недоліки.

Питання, щодо укладення договорів на вивезення  твердих побутових відходів з гаражних кооперативів, яке порушували на минулій нараді у процесі вирішення. Про це розповів начальник інспекції з благоустрою Юрій Кошель. Наразі складаються протоколи на голів гаражних кооперативі за не виконання законних вимог. Сума стягнень коливається від 850 грн. до 1700 грн., а вартість за вивезення твердих побутових відходів, відповідно до умов договору, з одного гаража становить 5 грн.

Також очільник громади звернув увагу керівників комунальних служб на благоустрій парків і скверів щодо підрізки дерев та покосу трави, благоустрій та чистоту зупинок громадського транспорту, освітлення по вул. Прилуцькій.

Насамкінець наради директор КП «ВУКГ» Владислав Корман представив зразок інформаційних матеріалів, які будуть розміщені білля сміттєвих майданчиків щодо правил користування майданчиками для збору твердих побутових відходів. Адже як показує практика, не всі містяни їх знають.

За матеріалами спеціалістки відділу інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю Ніжинради Ольги Гук
Джерело: topnizhyn.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь