У Ніжині рух по Об’їжджій зміниться

 

 

 

 

Нещодавно розпочалися ремонтні роботи асфальтового покриття по вулиці Об’їжджа. Періодично рух автомобілів по цій вулиці перекривається робітниками підрядної організації.

За коментарями журналісти “Нежатин” звернулися до депутата цього мікрорайону Сергія Охонька.

«Так, дані роботи проводяться з метою зменшити небезпеку для пішоходів, які прямують по даній вулиці. Адже відсутність тротуарів та ширина вулиці постійно наражали на небезпеку як пішоходів так і водіїв.

Також реалізовується пропозиція, яка була озвучена ще декілька років тому, щодо розмежування на даній ділянці автомобільного транспорту шляхом створення одностороннього руху від вул. Сакко і Ванцетті до вулиці Незалежності.

Тротуари убезпечать пішоходів, односторонній рух зробить безпечним пересування для автомобілів»

Чи стане ця ділянка безпечнішою, побачимо вже в невдовзі.

Поки роботи тривають під чітким наглядом управління житлово-комунального господарства та будівництва.

Відзначимо, що наразі також планується і капітальний ремонт частини вулиці Об’їжджа, від кафе “Дежавю” до вулиці Корчагіна, після того, як завершиться проект водовідведення по вулиці Незалежності.

Не забувають у Ніжині і про капітальний ремонт вулиць – не менш важливий для жителів міста: як пішоходів так і водіїв авто. Тому зараз розробляється проект капремонту вулиці Незалежності, кошти на який буде залучено із місцевого та обласного бюджетів.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь