Сидів на колії: молодику неподалік Броварів електричка «Ніжин- Київ» відрізала ногу (відео)

 

 

 

 

Надзвичайна подія трапилася учора близько 10:15. Неподалік залізничної зупинки «Квітневе» електричка «Ніжин- Київ» наїхала на молодого чоловіка, який сидів на колії і на сигнали електропотяга не реагував. 

Після екстреної зупинки електрички неподалік станції «Квітневе», пасажири останніх вагонів почули крики чоловіка.

Кілька пасажирів, серед яких були і військові, побігли на допомогу потерпілому. Серед перших, хто надавав допомогу, були і помічники машиніста.

 «Я вийшов у тамбур, почув крик, а потім люди почали метушитися. Виглянув у вікно, а там людина лежить із відрізаною ногою. Першу допомогу потерпілому надавав чоловік у чорній футболці, я вибіг –  подав ремня. Сам не міг перев’язати, бо руки тремтіли», – розповідає Іван Корпусенко, що навчається в Київському військовому ліцеї ім. Богуна.

У чоловіка, якому близько 30 років, потяг відрізав вище коліна ліву ногу, також пошкоджено пальці лівої руки.

Завдяки оперативним і вправним діям небайдужих, потерпілому наклали джгут, а потім його занесли в електричку, щоб якнайшвидше довезти до найближчої станції. «Екстрену» викликали відразу.

Медики прибули на залізничну станцію «Бровари» за пару хвилин після зупинки електрички і після надання екстреної допомоги потерпілого транспортували в броварську лікарню.

За словами свідків, чоловік був у стані сп’яніння, також біля нього були пляшки енергетика.

Деталі надзвичайної пригоди з’ясовуватиме поліція.

Джерело: Трибуна Бровари

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь