У Чернігові відбудеться найцікавіше та найсмачніше свято: фестиваль молока

 

 

 

 

Чернігівців, жителів області та гостей нашого краю запрошують відвідати наймасштабніше, найцікавіше та найсмачніше свято виробників харчової продукції Чернігівської області «Фестиваль молока – 2021», яке відбудеться 14 серпня в Центральному парку культури та відпочинку у Чернігові.

Про це повідомляють організатори фестивалю на одноіменній сторінці у Facebook.

Започаткований у 2015 році, «Фестиваль молока» став «родзинкою» нашої області.

Щорічно на «Фестивалі молока», окрім безпосередньо молока та молочної продукції, представлені м’ясні та ковбасні вироби, хліб та хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, мед, напої, вироби народних майстрів тощо. Гості мають змогу продегустувати та придбати продукцію на будь-який смак та гаманець.

Цьогоріч в рамках фестивалю запланована новація — презентація виробничого, творчого та туристичного потенціалу територіальних громад. На окремій локації представники різних громад створять автентичну, колоритну, самобутню та гостинну атмосферу регіонів Чернігівської області, яку протягом всього заходу підтримуватимуть і творчі колективи громади.

Кірм того, в цьому році дата проведення фестивалю співпадає з релігійним святом Медового спасу, саме тому буде влаштована окрема локація виробників меду та продукції бджільництва – напоїв, цілющих засобів, виробів з воску. Знайдеться на фестивалі і смачна свіжа булочка з маком до Маковія від найкращих виробників-хлібопеків області.

На дітей та дорослих чекатимуть конкурсні програми, пізнавальні майстер-класи, спортивні змагання. Протягом всього заходу на сцені Центрального парку культури та відпочинку виступатимуть артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, фольклорні колективи області.

Відкриття фестивалю відбудеться о 10:00 годині.

val.ua

Фото — ілюстративне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь