Більше 100 разів побувала на лінії фронту: відзначили волонтера з Ніжинщини

 

 

 

 

Свідомі… Щирі…Єдині…

Так можна назвати народний фронт волонтерів, які у воєнний час живуть за покликом першої допомоги Армії, внутрішньо переміщеним особам у потребі, нескореним містам і селам України, які постраждали від російських загарбників. Усім, хто йде почесним волонтерським шляхом, важливо дякувати. От днями мали ще одну таку нагоду.

У приміщенні Бобровицької міської ради (Ніжинський район) Подяку Чернігівської обласної ради нашій землячці Вікторії Валеріївні Малюх вручив депутат Чернігівської обласної ради Сергій Чубовський.

Вікторія з перших днів, коли було оголошено воєнний стан в Україні, займається активною волонтерською діяльністю. Більше 100 разів побувала на лінії фронту. Безперервно надає всебічну допомогу військовослужбовцям у вигляді – військової амуніції (одяг, взуття, медикаменти, аптечки, спальники, білизну). Неодноразово доставляла бронежилети, маскувальні сітки, оптику (далекоміри, тепловізори, біноклі, монокуляри), газ балончики, плитки, колеса, ключі, акумулятори до автомобілів та продукти харчування. Допомагала переганяти автомобілі на передову.

Безперервно допомагає Чернігівській обласній дитячій лікарні у забезпеченні медикаментами, доставляє продукти харчування та запаси для дитячого бомбосховища.

Доставляла гуманітарну допомогу від жителів Чехії зібрану для України. З перших днів війни надавала допомогу жителям Бобровицької громади – привозила продукти харчування, борошно, солодощі та фруктові соки для дітей, медикаменти, одяг, засоби гігієни, ковдри, засоби дезінфекції.

Важливу роль у нашу перемогу щодня роблять волонтери. Їхня робота дійсно заслуговує відзнак.

За матеріалами Бобровицька територіальна громада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь